OpenZien

durf te verbazen

Koelbox

unsplash-logoJosh Hild

Deze zomer heb ik het nog één keer geprobeerd. ’s Nachts kijkend naar de sterren terwijl ik naar het toilet wandel. Luisteren naar de druppels op het tentdak. Wakker worden van de warmte van de zon die op de tent schijnt. Genieten van de stilte en de natuur die langzaam wakker wordt.
Maar helaas na jaren yoga-oefeningen op een matje, viel het kruipen in de tent me toch echt tegen. Het gedraai voordat ik op mijn geïmproviseerde kussen inslaap viel, de kou die door de vochtige slaapzak omhoog trok en het water wat via de tentvloer de spullen in mijn rugzak nat maakte. Dit was precies wat ik nog nodig had om te merken dat mijn comfortzone de laatste jaren toch echt aan het opschuiven is. Hoe mooi het er ook uit ziet en hoe fijn de herinneringen ook zijn, de tent wordt het wat mij betreft niet meer. Ik ga opzoek naar nieuw comfort, naar nieuwe manieren om te genieten van de nachtelijke hemels en om midden in de natuur te zijn.

Verder Bericht

© 2021 OpenZien

Thema door Anders Norén