OpenZien

durf te verbazen

Bramen

Veel mensen vragen aan me waarom ik altijd vrolijk ben. Het antwoord is simpel, ik word blij van mensen om me heen. Dus als mensen me zien ben ik vrolijk. Als mensen me niet zien, ben ik het ook vaak. Ik geloof er alleen niet in dat iedereen altijd 100% gelukkig kan zijn. Door de schaduw te kennen, weet je dat er licht is. Door je te prikken kom je verder.
Maar als je niet gelukkig ben, dan is er altijd wel een oplossing. En alleen jij weet wat die oplossing voor jou kan zijn. Een goede vriendin van me heeft me geleerd dat dat niet betekent dat je het alleen hoeft te doen. Er zijn anderen in je omgeving die je kunnen helpen, die er voor je zijn, die midden in de nacht klaar staan, die je een kop soep aanbieden als je het nodig hebt! Deze mensen helpen jou, precies wanneer jij het nodig hebt om dat stapje te kunnen zetten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 OpenZien

Thema door Anders Norén