OpenZien

durf te verbazen

Afscheid

Na 17 jaar heb ik afscheid genomen van mijn eerste bank. Het deed best pijn, ik herinner me alle leuke gesprekken die ik heb gehad en alle momenten die ik met vrienden en familie heb gedeeld. Maar ook de momenten dat ik droomde van verandering. De momenten dat ik opzoek was naar geluk. De momenten waar mijn lichaam me tegen hield als ik verder, sneller of meer wilde. Zoveel mooie dingen dat ik eigenlijk geen afscheid kon nemen.

Tot dat ik realiseerde dat ik toe ben aan nieuwe dromen, nieuwe gesprekken, nieuwe uitdagingen. Nieuwe mooie momenten met vrienden en familie, maar ook nieuwe momenten van rust, ontspanning en niet weten wat ik wil.

En wie weet is er ergens op deze wereld wel iemand die bij de kringloopwinkel deze mooie bank vindt en de energie die in de loop der tijd in de bank is gaan zitten kan gebruiken. Omdat hij of zij toe is aan nieuwe dromen en mooie gesprekken met vrienden en familie. Sinds ik heb geleerd dat de mooie herinnering of emotie niet vast zit aan de materie en weggooien betekent dat iemand anders gelukkig kan worden van dat wat je zelf niet meer gebruikt, is het veel makkelijker om afstand te doen van mijn spullen.

Deze bank is vervangen door een nieuwe bank. Dus als je toe bent aan mooie verhalen, fijne gesprekken, leuke dromen of mooie momenten? Wees welkom er is een plekje voor je vrij!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 OpenZien

Thema door Anders Norén