OpenZien

durf te verbazen

You Only Lives Ones…..

Ik spreek veel mensen die bang zijn om zaken niet te doen. Die het gevoel hebben dat ze alles moeten doen om te voorkomen dat ze later spijt hebben dat ze het niet gedaan hebben. Ik zie jongeren die twijfelen omdat ze niet èn een goede opleiding, en een leuke bijbaan, en veel vrienden en alle landen in de wereld zien tegelijk kunnen doen. Ik hoor mensen die heel graag op vakantie willen en daarbij kijken naar de landen waar ze nog nooit geweest zijn, want je moet toch alles een keer meegemaakt hebben.

Ik woon in de buurt van een prachtig landgoed, Landgoed Twickel. Zodra ik elk pad in het landgoed Twickel ken, verder wil reizen. Als ik in een straal van 30 kilometer rond mijn huis nog niet alles heb gezien, hoe kan ik dan de hele wereld zien. Het aantal goede boeken wat ik niet zal lezen is veel groter dan het aantal goede boeken wat ik wel zal lezen.

Ik denk dat je leven leiden en bang zijn dat je in de toekomst spijt zal hebben, altijd zal leiden tot spijt. Ik geloof er in dat je wanneer je nu bewuste keuzes maakt en achter elke stap en keuze die je zet kan staan dat je dan later, als je de keuzes die je nu kan maken niet meer kan maken geen spijt kan hebben.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 OpenZien

Thema door Anders Norén