OpenZien

durf te verbazen

OpenZien inspireert!

In 2011 ben ik OpenZien gestart. Als ZZP-er heb ik trainingen gegeven, workshops verzorgd en videoproducties gemaakt. Door veranderingen in mijn baan ben ik de afgelopen maanden niet meer toe gekomen aan mijn werkzaamheden als ZZP-er. Daarom heb ik besloten om met ingang van vandaag te stoppen als zelfstandige. Dit geeft me weer ruimte voor nieuwe uitdagingen, mijn passies te ontdekken en verder te ontwikkelen. Tijd voor een nieuwe horizon.

Ondanks dat de inschrijving bij de KvK verdwijnt, blijf ik met OpenZien doorgaan! Deze facebookpagina is een plek waar ik berichten deel waar ik anderen mee wil inspireren.

Dit doe ik door het delen van mooie verhalen, video’s, muziek en fotografie.

Leuk dat je deze pagina de afgelopen jaren gevolgd hebt. Ik hoop dat je mijn pagina blijft volgen, ik ga hier graag mee verder!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 OpenZien

Thema door Anders Norén